Pannukakku

1. Kaada maito suureen kulhoon
2. Riko kananmunat ja lisää maitoon, sekoita
3. Lisää sokeri, suola (1tl), leivinjauhe (1tl)
4. Lisää jauhot pikkuhiljaa, koko ajan sekoittaen
5. Lisää margariini/voi
6. Sekoita hetki, kaada pellille ja laita uuniin n. 200 astetta 35-45min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Jv1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito (Lidl) (Milbona)6.8g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.8g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g34kcal1g4.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko11g17kcal0.5g2.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.3g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g155kcal4.6g20.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278035