Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)6.8g4.6kcal0.1g1g0g0g
Emmental, punaleima 17%1.4g4kcal0.5g0g0.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2.7g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g22kcal1.2g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko11g11kcal0.6g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g100kcal5.5g10.1g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629