Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g0.4g1.8kcal0.1g0g0.2g0.1g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g0.4g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Siirappi 0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Hiiva, 50g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale1.3g4.4kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Grahamjauho 3.7g12kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g50kcal1.8g8g1.2g1.4g
Valittu annoskoko11g25kcal0.9g4g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.5g2g0.3g0.4g
Arvot/100g100g228kcal8.2g36.4g5.5g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286