Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g2.1g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1.5g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g2.3g4kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g17kcal1g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko11g9kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g79kcal4.5g5.5g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759