Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3.9g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 0.2g1kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1g3.2kcal0.5g0.3g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g23kcal1.8g3g0.2g0.2g
Valittu annoskoko11g12kcal0.9g1.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.5g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g105kcal8.2g13.6g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297