Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g2.6g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g1g3.8kcal0g0g0.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2g1.6kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g33kcal1g1.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko11g17kcal0.5g0.7g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.3g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g151kcal4.5g6.4g10g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143