Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)79g33kcal7.8g1.2g0.1g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g205kcal15.6g36.2g0.2g0g
Valittu annoskoko100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna50g51kcal3.9g9.1g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859