Karjalanpaisti Special Al Meira

Laita pannuun n.10-15 g oliiviöljyä ja lämmitä pannu kuumaksi.

Laita kuumalle pannulle kaikki valmiiksi paloitellut Atrian karjalanpaistipalat ja ruskista käännellen niitä ympäri.

Kun palat ovat ruskistuneet jokapuolelta ja lihanesteet pysyvät sisällä, laita ruskistetut palat keraamiseen tai lasivuokaan (vaihtoehtoisesti valurautapataan).

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Kuori ja paloittele joukkoon kaksi valkosipulinkynttä (n.14g), n.3 sipulia (kuorittuna n.120g), ja 3 kuorittua porkkanaa (paloiksi leikattuna, n.200g.

Peitä lihat ja juurekset kuumalla vedellä (esim.

vedenkeittimen kiehuvalla) niin että kaikki peittyy veden alle ja hieman yli. Laita joukkoon vielä kokonaisia maustepippureita (n. 4g), aromimaustetta ja laakerinlehtiä.

Laita valmiiksi lämmitettyyn uuniin 150c-175c ja anna muhia n.2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Karjalanpaisti atria 700g27g44kcal5.2g0g2.5g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g106kcal10.6g1.6g6.2g0.6g
Valittu annoskoko100g53kcal5.3g0.8g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna50g27kcal2.7g0.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g53kcal5.3g0.8g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160165