Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 40g18kcal0.2g3.3g0.1g1.6g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g12g3.5kcal0.1g0.5g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 31g87kcal0.6g0.9g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g266kcal6.2g9.6g21.4g3.2g
Valittu annoskoko100g133kcal3.1g4.8g10.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna50g67kcal1.6g2.4g5.4g0.8g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.8g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957