Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Herkkusieni 3.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali20g4.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Adzika kaste 220ml1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g55kcal1.8g5.2g2.8g2g
Valittu annoskoko100g28kcal0.9g2.6g1.4g1g
Annoskoko puolitettuna50g14kcal0.5g1.3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.6g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149