Lammasminttukeitto

Pilko 700 g rasvatonta lampaanlihaa 1,5 sentin kokoisiksi kuutioiksi sekä yksi isohko sipuli.

Lämmitä kattilassa tai padassa 4 rkl oliiviöljyä, lisää siihen hyppysellinen chilirouhetta hetkeksi hautumaan, lisää sitten joukkoon lihapalat ja sipuli ja paista niitä viitisen minuuttia.

Lisää sitten joukkoon ruokalusikallinen paprikajauhetta, pari teelusikallista suolaa, kaksi ruokalusikallista tomaattipyrettä ja 1,5 litraa vettä.

Anna kiehua hiljalleen tunti.

Lisää sitten joukkoon 70 gr (punnittu kuivana) nuudeleita.

Keitä niitä muutama minuutti ja lopuksi lisää joukkoon pilkottua tuoretta minttua ja yhden sitruunan mehu.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruuna 100g10g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Riisinuudeli Aroi (punnittu kuivana)2.7g10kcal0.2g2.3g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g1g0.7kcal0g0.1g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Lampaanlihan, vähärasvainen27g50kcal5.2g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g142kcal11g6g8.4g0g
Valittu annoskoko100g71kcal5.5g3g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna50g36kcal2.8g1.5g2.1g0g
Arvot/100g100g71kcal5.5g3g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31342