Korvapuustit

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää 3/4tl suolaa, sokeri ja 2tl kaardemummaa.

Lisää jauhot ja 100g margariinia ja vaivaa tasaiseksi.

Anna kohota lämpimässä.

Kauli taikina ohueksi levyksi, levitä margariinia ja ripottele sokeria ja kanelia.

Kääri rullalle, leikkaa vinottain pullia ja paina keskikohta veitsellä lyttyyn.

Voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 225asteessa n.10-20minuuttia.

Minsku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri6.2g25kcal0g6.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g6.2g44kcal0.1g0.1g4.9g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g6.2g44kcal0.1g0.1g4.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai55g194kcal6.6g39.3g1.2g1.7g
Sokeri6.2g25kcal0g6.1g0g0g
Hiiva, 50g1.6g1kcal0.2g0g0g0g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)19g6.1kcal0.6g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g679kcal15.2g105.2g22g3.4g
Valittu annoskoko100g339kcal7.6g52.6g11g1.7g
Annoskoko puolitettuna50g170kcal3.8g26.3g5.5g0.9g
Arvot/100g100g338kcal7.6g52.4g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33094