Gulassikastike

Sekoita gulassimaustesekoitus litraan haaleaa vettä ja lisää 3 ruokalusikallista ruokaöljyä.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon 800 grammaa kuutioitua naudanlihaa (esim.

palapaistia).

Keitä hiljalleen kaksi tuntia kansi puolittain kattilan päällä.

Sekoita silloin tällöin.

Gulassikastikkeen kanssa voi tarjota keitettyjä perunoita tai pastaa.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g42g55kcal8.8g0g2.1g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Gulasch Basis maustesekoitus gulassiin (Knorr), annos 73g3.8g13kcal0.4g1.7g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g169kcal18.4g3.4g9g0g
Valittu annoskoko100g85kcal9.2g1.7g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna50g42kcal4.6g0.9g2.3g0g
Arvot/100g100g85kcal9.2g1.7g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=36439