Kalakeitto

Pilko sipulit, peruna ja porkkana keitinveteen.

Mausta (esim.

suolaa, valkopippuria, yrittimaustetta).

Odota kunnes perunat ovat lähes kypsiä ja laita kalakuutiot joukkoon.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Kun kalakuutiot ovat lähes kypsiä laita maito joukkoon.

Odota kunnes neste kuumenee muttei kiehahda.

Ota kattila pois levyltä ja laita pala flooraa joukkoon.

Lisää halutessasi tuoretta (tai kuivattua) tilliä.

Anna keitonn vetäytyä hetki ja nauti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora, vihreä 70%0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.8g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.9g0g0.2g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g22g18kcal3.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g97kcal10.8g11.4g0.6g1g
Valittu annoskoko100g49kcal5.4g5.7g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g24kcal2.7g2.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g49kcal5.4g5.7g0.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38531