Kalapata

Sulata kalakuutiot.

Kun ovat sulaneet niin laita ne veteen kiehumaan (kääntele välillä).

Lisää suolaa ja valkopippuria.

Laita keitinveteen puoli pussia kalakastiketta ja sekoita.

Pilko kolme kananmunaa ja laita ne kalakuutioiden päälle.

Näin ateria on valmis nautittavaksi esim.

keitettyjen perunoiden kera.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalakastike, blå band2.6g12kcal0.3g1.4g0.6g0.1g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g28g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Kalakuutiot findus 400g69g83kcal13.1g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g272kcal34g3g13.8g0.2g
Valittu annoskoko100g136kcal17g1.5g6.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g68kcal8.5g0.8g3.5g0.1g
Arvot/100g100g136kcal17g1.5g6.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48825