Jauhelihapihvit

Sipulikeittoainekset, kermaviili, jauheliha ja kananmuna sekoitetaan keskenään.

Voi antaa hetken turvota.

Seoksesta muotoillaan öljytyin käsin jauhelihapihvejä tai -pullia.

Paistetaan uunissa 225 asteessa n. 12 minuuttia.

Pivi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 7.6g11kcal1g0g0.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)7.8g21kcal0.6g3.8g0.4g0.8g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 28g24kcal0.9g1.2g1.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g92kcal10.5g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g320kcal26g10g19.6g1.6g
Valittu annoskoko100g160kcal13g5g9.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g80kcal6.5g2.5g4.9g0.4g
Arvot/100g100g160kcal13g5g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=51780