Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g67g16kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 17g5.4kcal0g1.1g0g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 10g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g79kcal1.8g8g3.6g3.8g
Valittu annoskoko100g40kcal0.9g4g1.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna50g20kcal0.5g2g0.9g1g
Arvot/100g100g40kcal0.9g4g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847