Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)56g180kcal5.6g35.5g1.3g7.9g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Ohrajauho 2.6g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Siirappi, tumma5.6g18kcal0g4.2g0g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g697kcal17.8g125.4g12g18.4g
Valittu annoskoko100g348kcal8.9g62.7g6g9.2g
Annoskoko puolitettuna50g174kcal4.5g31.4g3g4.6g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.6g6g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154