Herkkusämpylät

Liuota hiiva ja siirappi kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy, ja osa jauhoista.

Sekoita mukaan extrahärpäkkeet ja alusta loput jauhot taikinaan.

Anna kohota, ja muotoile sämpylöiksi.

Kohota.

Paista 200c/n. 15-20min

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Riitasointu1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g48g159kcal5.8g31.8g1.2g4g
Hiiva 2g1.5kcal0.3g0g0g0.1g
Siirappi 1.6g4.8kcal0g1.2g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 4g9kcal0.2g0.7g0.6g0.2g
Auringonkukansiemen 8g48kcal1.8g1g4g0.5g
Hampunsiemenet, kuoritut8g47kcal2.7g0.6g3.7g0.5g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.6g13kcal0.7g0.9g0.8g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4g36kcal0g0g4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g639kcal23g72.6g28.6g12g
Valittu annoskoko100g320kcal11.5g36.3g14.3g6g
Annoskoko puolitettuna50g160kcal5.8g18.2g7.2g3g
Arvot/100g100g320kcal11.5g36.3g14.3g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192611