Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki20g11kcal1.7g1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.3g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.5g4kcal0.2g0.7g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]20g22kcal2.9g0.2g1g0g
Ananas, omassa liemessään 23g12kcal0.1g2.6g0g0.3g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5.5g2.3kcal0.5g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki16g13kcal2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g176kcal17g17g3.8g1g
Valittu annoskoko100g88kcal8.5g8.5g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g44kcal4.3g4.3g1g0.3g
Arvot/100g100g88kcal8.5g8.5g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507