Joben kesäkurpitsa-meetwurstivuoka

-mausteet: suola, mustapippurirouhe, pizzamauste, viherpippuri
-viipaloi kasvikset
-itketä kesäkurpitsaviipaleet suolalla
-lado vuorotellen vuokaan
- meetwurstia tulee n. 14 siivua joten kaksi kerrosta pyöreään vuokaan
-kasviskerrosten päälle reilusti pizzamaustetta ja mustapippurirouhetta
-sulata koskenlaskija ruokakermaan, kaada ladottujen kasvisten päälle
-sekoita jogurtti ja juustoraaste, hienonna joukkoon viherpippuria ja kaada liisteri päällimmäiseksi

800g kesäkurpitsa (2 isoa)
800g tomaatti (5 isoa)
250g sipuli (2 kpl)
250g ruokakerma kolme juustoa 10%
tai
250g ruokakerma mustapekka 10%
125g koskenlaskija-sulatejuusto (1/2pkt)
100g turkkilainen jogurtti
100g emmental-juustoraaste

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Meetwursti Hk,kotimainen4.4g18kcal0.9g0g1.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g10g13kcal0.4g0.4g1g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 4.2g5.1kcal0.2g0.2g0.4g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g4.2g15kcal1.2g0.1g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g131kcal6.4g6.6g8.4g1.8g
Valittu annoskoko100g66kcal3.2g3.3g4.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna50g33kcal1.6g1.7g2.1g0.5g
Arvot/100g100g65kcal3.2g3.3g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463816