Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 1g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)16g22kcal3.3g0g0.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow8.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g113kcal10.4g1.6g6.8g0.6g
Valittu annoskoko100g57kcal5.2g0.8g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna50g28kcal2.6g0.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g57kcal5.2g0.8g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836