Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 17g14kcal0.3g2.8g0g0.5g
Lanttu 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g20g19kcal4g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g8.3g14kcal0.1g0.2g1.4g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g42g10kcal0.4g1.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g140kcal9.8g10.8g5.8g1.6g
Valittu annoskoko100g70kcal4.9g5.4g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g35kcal2.5g2.7g1.5g0.4g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.4g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326543