Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g86g30kcal0.9g5.8g0.4g1.2g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g6.4g19kcal1.2g0g1.6g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g1.9g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow1.6g4kcal0g0.1g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g126kcal4.6g12.4g6.6g2.6g
Valittu annoskoko101g63kcal2.3g6.2g3.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna50g32kcal1.2g3.1g1.7g0.7g
Arvot/100g100g63kcal2.3g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094