Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g47g23kcal0.7g3.7g0.7g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g219kcal15g8.4g14.2g1g
Valittu annoskoko101g110kcal7.5g4.2g7.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g55kcal3.8g2.1g3.6g0.3g
Arvot/100g100g109kcal7.5g4.2g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811