Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 66g128kcal12.3g0g8.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g27g30kcal0.6g1.1g2.7g0g
Tilli, tuore 6.6g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g322kcal26.2g2.6g23.4g0.2g
Valittu annoskoko101g161kcal13.1g1.3g11.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g81kcal6.6g0.7g5.9g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676