Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 37g10kcal0.8g1.1g0.1g0.8g
Kymppi kevyt piirakkataikina29g70kcal2g11.2g1.8g0.9g
Oltermanni, perinteinen13g47kcal3.3g0g3.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)11g18kcal0.3g0.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g319kcal15.2g25.4g16.6g3.4g
Valittu annoskoko101g159kcal7.6g12.7g8.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna50g80kcal3.8g6.4g4.2g0.9g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729