Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)81g187kcal8.1g5.3g14.7g0.1g
Amerikan pekoni 1viipale8g26kcal1g0g2.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Ketsuppi, euro shopper2.5g2.5kcal0g0.6g0g0g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g439kcal18.8g12.8g34.2g0.4g
Valittu annoskoko101g219kcal9.4g6.4g17.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g110kcal4.7g3.2g8.6g0.1g
Arvot/100g100g218kcal9.4g6.4g17g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281