Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 70g129kcal13.4g0g8.4g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)18g15kcal0.2g0.6g1.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruskea suuruste, Maizena2.1g8kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g364kcal27.2g5.6g25.6g0.2g
Valittu annoskoko101g182kcal13.6g2.8g12.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g91kcal6.8g1.4g6.4g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.5g2.8g12.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912