Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 31g7.6kcal0.4g0.6g0.2g0.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 31g40kcal6.5g0g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g28g10kcal0.4g1.9g0g0.4g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g9g37kcal2.7g0.1g2.8g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana201g200kcal20g5.2g10.4g2.4g
Valittu annoskoko101g100kcal10g2.6g5.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g50kcal5g1.3g2.6g0.6g
Arvot/100g100g99kcal9.9g2.6g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374