Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g7.7g26kcal1.6g4.8g0.1g1.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3g26kcal0g0g3g0g
Sieni tatti, hapero 33g9kcal0.6g1g0.2g0.6g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g3.3g10kcal0.2g1.9g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g7.7g30kcal2.4g0g2.2g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g287kcal11.4g18.8g18g4.6g
Valittu annoskoko101g144kcal5.7g9.4g9g2.3g
Annoskoko puolitettuna51g72kcal2.9g4.7g4.5g1.2g
Arvot/100g100g142kcal5.6g9.3g8.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144