Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g11g11kcal1.3g0.3g0.5g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä6.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g68kcal3.6g8.6g1.8g1g
Valittu annoskoko101g34kcal1.8g4.3g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna51g17kcal0.9g2.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397