Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.2g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.2g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g42kcal3.8g4.4g0.6g2g
Valittu annoskoko101g21kcal1.9g2.2g0.3g1g
Annoskoko puolitettuna50g11kcal1g1.1g0.2g0.5g
Arvot/100g100g21kcal1.9g2.2g0.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122