Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 220g167kcal4.1g34g0.4g2.2g
Parsakaali (Pirkka)138g42kcal6.4g2.8g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.5g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g38g129kcal8.4g0.1g10.8g0g
Vesi553g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g709kcal39.2g79.8g23.6g6g
Valittu annoskoko1000g354kcal19.6g39.9g11.8g3g
Annoskoko puolitettuna500g177kcal9.8g20g5.9g1.5g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056