Annan paras jauhelihakastike

Aineet:

800g jauhelihaa
5dl Floran ruokakermaa
Soijakastiketta maun mukaan
4-8 valkosipulin kynttä
Yrttimausteseosta

Paista jauheliha pannulla.

Kaada joukkoon kerma, jatka vedellä jos tuntuu että kerma on liian paksua.

Laita sekaan soijakastiketta niin paljon että kastike muuttuu ruskeaksi.

Raasta sekaan valkosipuli, mausta maun mukaan.

Tarkista suola ennen tarjoilua.

Nauti juustoraasteen ja pastan/vihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 25 grammaa

Uniquu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike jliha 7%+ruokakerma+tomaattip.1000g1115kcal111g33g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g2230kcal222g66g126g0g
Valittu annoskoko1000g1115kcal111g33g63g0g
Annoskoko puolitettuna500g558kcal55.5g16.5g31.5g0g
Arvot/100g100g112kcal11.1g3.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123449