Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2298g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)862g2843kcal57.7g689.3g3.4g0g
Valkosipuli 46g50kcal3.6g7.5g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)574g155kcal7.5g27.6g1.1g9.8g
Paprika punainen 1149g336kcal10.8g51.7g4.6g21.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1063g298kcal6.4g63.2g2.1g26.6g
Herkkusieni 574g91kcal12.1g1.7g1.9g8.6g
Herne, pakaste (rainbow)1149g977kcal68.9g172.3g0g35.6g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g57g517kcal0g0g57.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka230g188kcal7.8g43.7g2.3g2.3g
Mustapippuri 46g129kcal5g17.6g1.5g12.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g172g112kcal12.9g15.5g0.9g0.2g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)1781g2208kcal391.7g0g71.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15807kcal1168.8g2180.2g293.4g236.2g
Valittu annoskoko10000g7904kcal584.4g1090.1g146.7g118.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3952kcal292.2g545.1g73.4g59.1g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317