Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät3704g13852kcal481.5g2555.6g222.2g222.2g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g6296g1889kcal69.3g340g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31482kcal1101.6g5791.2g469.6g444.4g
Valittu annoskoko10000g15741kcal550.8g2895.6g234.8g222.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7870kcal275.4g1447.8g117.4g111.1g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818