Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g6221g16299kcal1082.4g0g1244.2g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g544g1633kcal19.1g24.5g163.3g0g
Sipuli (kuorittu)855g231kcal11.1g41.1g1.7g14.5g
Valkosipuli 124g135kcal9.8g20.3g0.7g2.6g
Korppujauho 311g1139kcal32.6g233g3.2g16.5g
Vesi1555g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 389g3438kcal0g0g388.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45749kcal2310g637.8g3603.8g67.2g
Valittu annoskoko10000g22875kcal1155g318.9g1801.9g33.6g
Annoskoko puolitettuna5000g11437kcal577.5g159.5g901g16.8g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807