Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1000g3600kcal280g20g270g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3300g4708kcal412.5g9.9g338.3g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g2500g6400kcal450g80g475g12.5g
Ranskankerma Valio1200g3360kcal30g42g336g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36135kcal2345g303.8g2838.6g25g
Valittu annoskoko10000g18068kcal1172.5g151.9g1419.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna5000g9034kcal586.3g76g709.7g6.3g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357