Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g5181g9326kcal1274.6g150.3g398.4g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g3454g4145kcal96.7g176.2g345.4g13.8g
Sipuli (kuorittu)864g233kcal11.2g41.5g1.7g14.7g
Rypsiöljy 173g1527kcal0g0g172.7g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g259g293kcal1.8g59.6g0.1g0g
Valkosipuli 69g75kcal5.5g11.3g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31199kcal2779.6g877.8g1837.4g60g
Valittu annoskoko10000g15600kcal1389.8g438.9g918.7g30g
Annoskoko puolitettuna5000g7800kcal694.9g219.5g459.4g15g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117