Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1054g7646kcal12.5g4.2g856.9g0g
Sokeri 717g2909kcal0g716g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl110g143kcal14.4g0.3g9.1g0g
Leivinjauhe 42g74kcal2.2g15.9g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1644g5642kcal167.5g1150.9g19.7g57.5g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g1982g991kcal19.8g237.8g19.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl843g2867kcal16.9g25.3g295.1g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2108g1370kcal231.9g88.5g6.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 337g216kcal10.8g16.3g11.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore17g4.2kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl928g1206kcal121.5g2.8g77g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 135g512kcal7.5g113.1g1.9g2.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g84g337kcal0g83.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47832kcal1210g4912.2g2595.2g120.6g
Valittu annoskoko10000g23916kcal605g2456.1g1297.6g60.3g
Annoskoko puolitettuna5000g11958kcal302.5g1228.1g648.8g30.2g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508