Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)4530g6116kcal906g4.5g271.8g0g
Sipuli (kuorittu)1007g272kcal13.1g48.3g2g17.1g
Valkosipuli 671g727kcal53g109.4g4g14.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3356g2852kcal47g147.7g234.9g0g
Suola, annos 3g101g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 84g235kcal9.1g32.1g2.8g22.2g
Rypsiöljy 252g2226kcal0g0g251.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24854kcal2056.4g684g1534.4g106.8g
Valittu annoskoko10000g12427kcal1028.2g342g767.2g53.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6214kcal514.1g171g383.6g26.7g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883