Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4918g1180kcal59g167.2g9.8g103.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2869g803kcal17.2g170.7g5.7g71.7g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g123g1008kcal0g0g123g0g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.3g0.1g0g
Vesi2049g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6018kcal154g682.4g277.2g350g
Valittu annoskoko10000g3009kcal77g341.2g138.6g175g
Annoskoko puolitettuna5000g1505kcal38.5g170.6g69.3g87.5g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886