Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis7804g8741kcal1717g0g234.1g0g
Oliiviöljy 219g1932kcal0g0g218.5g0g
Kananmuna kuoreton 1717g2449kcal214.6g5.2g176g0g
Sipuli 260g79kcal3.3g12.5g0.5g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26402kcal3869.8g35.4g1258.2g8.8g
Valittu annoskoko10000g13201kcal1934.9g17.7g629.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6601kcal967.5g8.9g314.6g2.2g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032