Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1152g5184kcal74.9g691.2g241.9g35.7g
Voi, 1 tl, 5 g384g2803kcal3.8g3.8g307.2g0g
Sokeri 184g748kcal0g184.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g61g246kcal0g60.8g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss2688g919kcal26.9g110.2g21.5g99.5g
Flora Vanilla 12%1843g3502kcal82.9g294.9g221.2g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g1152g2880kcal66.8g36.9g270.7g2.3g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g1383g2212kcal100.9g22.1g96.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g230g922kcal0g230.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini154g536kcal131.5g0g0.2g0g
Marianne crush 150g768g3303kcal9.2g660.5g64.5g13.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g46512kcal993.8g4589.8g2448g301.2g
Valittu annoskoko10000g23256kcal496.9g2294.9g1224g150.6g
Annoskoko puolitettuna5000g11628kcal248.5g1147.5g612g75.3g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901