Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g422g232kcal25.3g12.7g8.4g422.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2010g1272kcal60.3g96.5g70.4g0g
Oliiviöljy 603g5333kcal0g0g603g0g
Kananmuna kuoreton 2211g3154kcal276.4g6.6g226.6g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)804g804kcal128.6g8g24.1g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)2010g1608kcal42.2g261.3g32.2g74.4g
Ketsuppi, Pirkka603g645kcal6g150.8g0g7.2g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)302g573kcal1.5g135.7g1.8g12.1g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g1005g3317kcal271.4g0g241.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33874kcal1623.4g1343.2g2415.4g1031.6g
Valittu annoskoko10000g16937kcal811.7g671.6g1207.7g515.8g
Annoskoko puolitettuna5000g8469kcal405.9g335.8g603.9g257.9g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458