TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)763g2059kcal57.2g373.6g38.1g76.2g
Korppujauho 367g1342kcal38.5g274.6g3.8g19.4g
Vesi2199g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 807g1150kcal100.8g2.4g82.7g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g5865g7625kcal1231.7g0g410.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24352kcal2856.4g1301.2g1070.4g191.2g
Valittu annoskoko10000g12176kcal1428.2g650.6g535.2g95.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6088kcal714.1g325.3g267.6g47.8g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808