Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4181g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos84g602kcal0.4g0.4g66.9g0g
Paprikajauhe 21g67kcal3.1g3.8g2.7g7.8g
Lihaliemikuutio Maggi92g258kcal8.3g6.4g21.2g0.1g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g836g1254kcal225.8g12.5g30.9g0.8g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1254g276kcal12.5g56.4g0g25.1g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g753g188kcal7.5g36.9g1.5g18.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu63g65kcal5g10.2g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)627g169kcal8.2g30.1g1.3g10.7g
Peruna, vanha, kuorittu 2090g1591kcal39.3g324g4.2g20.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8941kcal620.2g961.4g258.2g171g
Valittu annoskoko10000g4471kcal310.1g480.7g129.1g85.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2235kcal155.1g240.4g64.6g42.8g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271