Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 154g219kcal19.2g0.5g15.8g0g
Sokeri 89g362kcal0g89g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g312kcal9.3g63.6g1.1g3.2g
Vispikerma Flora 20%175g384kcal5.2g8.7g34.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki175g98kcal14.8g8.7g0.3g0g
Mansikka 140g65kcal0.7g11.7g0.3g2.7g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)175g105kcal0.9g22.7g0.9g3.7g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2002g3101kcal100.6g412.4g106.6g19.2g
Valittu annoskoko1001g1551kcal50.3g206.2g53.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna501g775kcal25.2g103.1g26.7g4.8g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653