Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha612g1016kcal116.3g0g61.2g0g
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 175g112kcal5.6g8.4g6.1g0g
Kananmuna kuoreton 87g125kcal10.9g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2002g2757kcal269g28.6g174.4g3.8g
Valittu annoskoko1001g1379kcal134.5g14.3g87.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna501g689kcal67.3g7.2g43.6g1g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689